2011. július 10., vasárnap

Tető Doboz Thule Vision 850, mint a NEW

Tető Doboz Thule Vision 850, mint ÚJ:
Értékesítés én alig használt Thule tetőbox.
ez csak mega nagy: 225 cm x 90 cm x 33 cm.
Mert minden elfér nyáron vagy télen
Ezúttal, amit mások írtak a dobozon a neten ... Egyébként ez igaz :-)
A Thule tette a legszebb és legjobb minőségű tetőbox gyártott. A áramvonalas forma és a kétoldalas nyitás és a magas hasznos beszélnek nekik.
A technológia: A Thule Vision 850 hasznos terhelhetősége 100 kg az egyik "legalkalmasabb" közé top box.
A szabadalmaztatott fedél rendszer a nagy nyitási szög jelentősen megkönnyíti a rakodási a doboz. Nem számít, melyik oldalon állsz származik, a Vision 850 látható az Ön két oldali rendszer nagyon rugalmas, és meg lehet nyitni mindkét oldalról. Ez azért is hasznos, ha szerelhető a doboz. A szerelvény példaértékű. A szabadalmaztatott gyors-gyors-záródó biztosítja a biztonságos kapcsolat a fuvarozó. A nagy rögzítőelemek ne nyúljanak mélyen a gyorskioldó rendszer.
Nem számít, hogy használja ovális vagy kerek támogatást csövek, a rendszer kompatibilis az összes közös szállító rendszerek, mint a Thule, Mont Blanc, Atera, Carac, serpa, Oris vagy Votec A szabadalmaztatott fedél rendszer a nagy nyitási szög (Dual-Force), valamint megnyitása kétoldalas box (két oldali rendszer) lehet betöltése a szél.
Ha szeretné használni a dobozt, hogy Ski-/Snowboardtransport köztük síléctartók értékelni fogják.
A központi rendszer van felszerelve, több zár pont. Csak ha az összes zár pont van zárva, a kulcs el lehet távolítani.
A tökéletes aerodinamikai forma nem csak jól néz ki, de csökkenti húzza a minimumra. Az ebből eredő csökkenése, a közúti zaj nem csak védi a füle, hanem a pénztárca.
Hívjon és nézzük meg, aztán majd meglátjuk, milyen az :-)
Ár: 200 EUR VB