2011. április 26., kedd

Gyerekek Quad - Quad - 49cc 50cc motor - kék - kész meghajtó

Gyerekek Quad - Quad - 49cc 50cc motor - kék - indításra készen áll:
Gyermekek Quad 50cc motor


Ez a quad jó használt állapotban. Néhány karcolás, de a használata révén persze.


A kora ismeretlen számomra. De én magam szinte vásárolt új, de mivel ez csak 5-10h (maximum) belül futó 1nes évben.


Ez a quad ugrások is, és még lovagolni elég gyors, hiszem, jó 60 km / h kezeli férfi, természetesen akkor is megy ilyen lassan!
Miután egy hosszú élet a jármű elõször elindítani a motort többször jelölést, de általában, először meg kell jöjjön vissza minden mozgásban van. Amikor a motor, majd újra elment, felugrik az első alkalommal, majd húzza vissza!


Ha azt mondjuk, az lenne, hogy a quad tényleg front-fényt. De mivel nem akartam a gyerekek a játék körül, és húzza ki az akkumulátort haszontalan üres vagy indítsuk el az éjszakai dolgoztam az akkumulátort. De ez már nem említett. Így működik a riasztó sem, hogy a quad nem rendelkezik hatáskörrel, hogy nem halt.
Ez a quad ugrik, hanem akkumulátor nélkül, ez csak a fény és a riasztás a szorongás. Ki akarja használni a fény és a riasztó rendszer szükségességét csak be egy akkumulátort.
Egy másik pont az, hogy az abroncs és a tömlő könnyen tartani levegőt. Még azután is, fejlesztése és felülvizsgálata a hiba nem lehetett kimutatni. Még egy teljesen új csövet nem tudta megoldani a problémát. Szóval arra a következtetésre jutott, ha a quad, mint egy hét van valami, le kell állítani újra felfújni a gumikat.


A csomag tudok ajánlatot, sajnos, mivel a quad súlya 30kg és jó, így nem tudom, minden lehetőséget meg kell elküldeni!
Ezért csak pickup Berndorfban OL-ben Kamenz Drezda melletti!
Ár: 100 EUR VB