2011. május 22., vasárnap

Belkin Bluetooth zenei vevő az I. Telefon I-Pod ÚJ!

Belkin Bluetooth zenei vevő az I. Telefon I-Pod ÚJ!:
Hello!

, és üdvözöljük a saját aukció.

Szép, hogy talált meg engem!

Eladás itt

Belkin zene Reseiver

*** ÚJ ***
Tettem szállítás


Belkin Bluetooth zenei vevő hozza a zene vezeték nélkül az iPhone a sztereó rendszer

Zenét az iPod vagy az iPhone otthon a sztereó hangszórók, vagy hallgatta: a "Bluetooth zenei vevő A Belkin a vezeték nélküli kényelem.

Így a felhasználó kitérő a belső hangszórók és általában szerencsétlen - eltér a szokásos, mint dokkoló állomás - zene lejátszását a kényelmes kanapé, anélkül, hogy kezüket a játékosok. A Belkin zenei vevő van ellátva, két kábelt a jack és RCA, és azonnal csatlakozik a sztereó. Szoftver kell telepíteni minden.

Még a mobil használatra, mint a prezentációk, illetve a felek, a Belkin zenei vevővel kapcsolatban egy pár motoros hangszórók, jó szolgáltatást:

Így az iPod touch egy pillanat alatt egy zenegép. Az adapter a Bluetooth 2.0 és emlékszik akár hat távoli telephelyek.

Praktikus Bluetooth vevővel vezeték nélküli streaming a zenét a sztereó rendszer iPhone 3G, 3G, 2G, 2G/3G iPod touch vagy bármilyen más Bluetooth-képes készülék.

A 37-uncia adapter Belkin könnyen a benne TRS vagy RCA port csatlakoztatva otthoni hifi vagy motoros hangszórók és továbbítja a zenét Bluetooth-kompatibilis eszközök, például laptopok, iPhone, iPod touch, stb a legjobb minőségben.

A Belkin Bluetooth zenei vevő csatlakoztatható Bluetooth-os média lejátszók, laptopok, okostelefonok, stb vezeték bármilyen sztereó hangszórók vagy motoros. Anélkül szóló egyetlen kábellel van, akkor játszhatunk kedvenc zenéit sztereóban. A gyakran rossz minőségű hangszóró, így már nem függnek. Ezzel szemben a használatát dokkoló állomás veszi az adó
Ár: 25 EUR VB