2011. május 25., szerda

Intervallum ütemező járművek

Intervallum ütemező járművek:
Ezzel Excel program, akkor az áttekintést, ha a szünetekben esedékes. Ah, de a könyvben! Ha veszel egy használt autót, akkor figyelembe kell vennie az összes megújuló viselni, és a hírnök és ez meg! Ráadásul egy szinte pontosan időközönként 20.000 vagy 40.000 km, de 23 500 és 41 655, stb Mit csinál? Adja meg az összes intervallum szövegeket a szünetekben szerinti könyv és írni, amikor az utolsó ellenőrzést végeztek, amelyben minden egyes pont. Ha most adja meg az akut Elle dátumot és a pontos kilométer, a program lehetőséget ad az azonnal, még akkor is, ha minden rendben van, ha egy vizsgálat szükséges, vagy kellett volna régen.

Ez a lista Nyomtassa ki és adja meg a műhely. Hálásak, hogy azonnal, mit kell csinálni, nem kézikönyvek kell átadni, és nem lehet elfelejteni semmit, mert jelölje meg. Ezután meg kell bizonyíték, hogy mi volt, tényleg! Ezek a tervezők használja a szünetekben a teljes és pénzt takarít meg! Außderdem ez a tényező a rend! Túl a pontokat, akkor is, hogy tudomásul veszi, hogy milyen típusú olaj z.Bsp. jött, mint az olaj szűrő, stb lehet még ma is olyan bélyegző alatta, csatolja a számlát, és ez egy jobb, pontosabb kimutatására, mint egy általános ellenőrzést ellátó füzet!

A munkaértekezlet után felülvizsgálja, hogy frissítse a futásteljesítmény, ahol mi történt, és újból az áttekintést.

A program egy szakaszt, ahol meg lehet írni tiszta időpontokat. Mit kell tenni az autót, amikor a határidő eléréséig.

Alkalmas magánszemélyek és vállalatok.

Program lesz e-mailben. Költség: 10 €, időtartama 1 év, fizetés Paypal (1 €), vagy a Moneybookers.

További ajánlatok: Én is programot a nem Excel-emberek időközönként és szövegek töltse ki az autó (20 €), majd zár. Tehát nem lehet törölni.
Ár: 10 EUR